Willem de Zwijgerlaan 48, 2582 ER Den Haag | 070 355 3177|info@livingmeubelen.nl
Collectie 2018-04-17T14:54:40+00:00
Vincent Sheppard

Bij de karakteristieke Lloyd Loom meubelen van Vincent Sheppard begint ieder ontwerp bij het materiaal. De wereldwijde marktleider gebruikt een techniek waarbij Kraft papier rond een dunne metaaldraad wordt gewikkeld om nadien tot unieke meubelstukken te worden verweven.
De collectie omvat zitmeubelen, tafels en bijzettafels, is gemaakt van duurzame materialen en heeft een tijdloos, elegant design. Vincent Sheppard meubelen zijn bijzonder comfortabel en gaan eindeloos lang mee.

Cartel Living voor Living Meubelen
Cartel Living voor Living Meubelen
Cartel Living

Wilt u een bank op poten of toch liever zonder? In leer of in stof of misschien een combinatie daarvan? De eigentijdse collectie banken en fauteuils van Cartel Living is reëel van prijs en van goede kwaliteit. Uit de ruime collectie weten we steeds weer een mooie selectie te maken die goed aansluit bij onze stijl en sfeer in de winkel.

HAROS

Haros is voor ons al jaren een autoriteit op het gebied van banken, hoekbanken, fauteuils en eetkamerstoelen.
De collectie is veelzijdig en varieert van modern tot romantisch, en van eigentijds tot klassiek.

Goed vakmanschap en een zeer hoog zitcomfort samen staan garant voor hun vertrouwde Hollandse kwaliteitAlle artikelen van Haros dragen dan ook met trots het label Handmade in Holland.

Living zitmeubelen

Deze collectie zitmeubelen is leverbaar in diverse materialen en ontwerpen en helemaal aan te passen aan jouw specifieke wensen. De meubelmakers van dit label zijn ambachtelijke vakmensen die elk artikel precies kunnen maken zoals jij het wilt.

Misschien wil je een bank met een afwijkende afmeting, zitdiepte of een andere rug hoogte. Of heb je een bank gevonden die helemaal jouw smaak is, maar wil je hem alleen als die ook met een chaise longue kan worden uitgevoerd. Samen komen we er uit, zodat jouw nieuwe aanwinst helemaal naar eigen wens kan worden geleverd.

Meubitrend

De fauteuils en banken van Meubitrend worden op bestelling gemaakt en zijn toch in vier weken leverbaar. Er is ruime keuze uit modellen,  stoffen en houtkleuren. Deze Hollandse meubelmakers werken eerlijk en duurzaam en staan achter hun producten en  materialen.  Zo komt hun hout uit gereguleerde Europeese bosbouw en gebruiken ze uitsluitend duurzame oliën en lakken.

Bij Meubitrend doen ze het geWOON!